Framgång - Livskvalitet - Omtanke................

Kommentarer från klienter

"Att få coaching av Rosalinde var ett av mina bästa beslut jag tagit under de senaste tio åren, en slags lycka och tacksamhet för att hon finns! Känslan av att kunna berätta om vad som helst utan att det känns konstigt gör hela mötet befriande och man längtar liksom till nästa gång. Jag hoppas innerligt att fler får möjligheten att träffa denna underbara människa!"

 

Kerstin Andersson - Undersköterska 

 

                                             ***

"Undervisning är att tända en låga, inte att fylla ett kärl" (Sokrates)

 

"Rosalinde har verkligen förmågan att hitta den inre lågan i oss och få den att flamma upp. Jag ger mina bästa rekommendationer till Mastermind Coaching.

 

Sabine - Egen företagare

 

                                             ***

"Jag kan varmt rekommendera Rosalinde! Jag stod på en vilsen stig. Medan Rosalinde rörde om och visade mig många nya vägar. Och många nya sätt att tänka på. Rosalinde gör sitt jobb och lite till. Man får inspiration och glädje. Efter varje session med dig skuttade jag hem. Nu skuttar jag genom livet tack vare dig! Detta har varit en helt fantastisk resa i mitt liv! " :-)

 

Jeanette - Volvo

 

                                             ***

"Jag är glad och tacksam för att Rosalinde hjälpt mig att låta förnuft och genomtänkta resonemang få stå åt sidan och istället lyssna på känslan i kroppen och leendet som kryper fram när en tanke känns helt rätt!

 

Birgitta Gardshol

 

                                             ***

"Rosalinde är mycket närvarande, mjuk, tydlig, sensitiv och coachar mig med mycket subtil, inkännande och stadigt matchande hand genom olika tillstånd, mönster och saker jag vill förändra. Hon leder mig till succé i de målen jag vill nå och hjälper mig att plocka fram och se de sidor av mig själv eller resurser som blivit bortglömda eller förpassade inom mig. Efter varje coaching hos Rosalinde går jag därför med ett leende. Jag har sprängt ytterligare gränser runt omkring mig och släppt fler gamla, falska uppfattningar om mig själv i soptunnan. Starkare och mer hoppfull går jag med självsäkrare steg inifrån och ut, ut i världen för att varje gång överraska mig själv och lyckas med bravur att via fler och fler och ytterligare mål göra förändringar jag har satt upp att nå.

Vad coachingen hos Rosalinde har gett mig konkret angående tankar, känslor, beslut och nya beteenden är frihet från gamla föreställningar om vem jag är, samt tankar om hur/vem/vad jag är i förhållande till andra. Vidare har jag en bättre och snällare känsla om och av mig själv. Jag har en bättre förståelse inför mig själv och mina behov, samt ett nytt lugnare beteende. Det har fört med sig mer kunskap om mitt "värde" och mina möjligheter och förutsättningar. Jag har även tagit beslut att tänka annorlunda om mig själv. Hopp och självsäkerhet för vad jag kan klara av i framtiden och inför mitt yrke."

 

Petra Modigh- Artist, coach, kreatör och entrepenör

 

                                             ***

"Jag kan varmt rekommendera coaching med Rosalinde! Redan efter första tillfället kändes det jättebra och att det gjorde skillnad i mitt liv. Jag måste erkänna att jag var ganska skeptisk till coaching innan jag själv provat då jag tidigare bara gått i traditionell terapi. Det jag inte hade väntat mig av coachingen var att det faktiskt var väldigt individuellt upplagt, att man hittade väldigt många svar inom sig själv och att det gick mer på djupet än jag trott från början, så den inställningen har jag helt tagit bort nu.

 

Det som är så bra med coachingen är att man får redskap. Praktiska övningar man kan jobba med både hemma och under träffarna vilket var en stor hjälp för mig. Även mycket små, enkla övningar kan göra stor skillnad. Saker och ting blir dessutom väldigt tydliga på detta sätt. Det går dessutom snabbt med coaching. Redan efter bara några få tillfällen kände jag att det gjorde skillnad i mitt liv och min tillvaro. Man känner sig också väldigt uppiggad och "igång-kickad" av coaching. Man ser möjligheter istället för svårigheter. Jag gick alltid från träffarna med en positiv känsla, med energi och drivkraft.

 

Rosalinde som person är också otroligt lätt att ha och göra med. Hon är varm, rolig, öppen, lättpratad och hjärtlig. Vi fick en väldigt fin kontakt redan från första stund. Är man en person som kanske är lite blyg eller känner sig obekväm med att prata med en ny människa, så är det inga problem med Rosalinde. Man känner sig fullständigt trygg och bekväm med henne!"

 

Maria - Studerande och f.d. långtidssjukskriven

 

                                             ***

"Coachingsessionerna har känts som andningshål i tillvaron och samtidigt har jag kommit till vissa viktiga insikter om mig själv. Personkemin mellan coachen och mig stämmer bra och det känns som en balanserad relation med ett ömsesidigt givande och tagande vilket jag trivs med. Jag ser alltid fram emot att träffas och prata, även om saker vi pratar om inte alltid är direkt kopplade till själva coachingen. Rosalinde är inte strikt bunden till den traditionella coachingrollen, utan är anpassningsbar, vilket jag tror är nödvändigt för att komma framåt."

 

Håkan Tengberg – Ingeniör och egen företagare

 

                                             ***

"Jag sökte mig till Rosalinde för att jag befann mig i en jobbig period i livet och behövde hjälp med att sortera tankarna. Genom hennes coaching fick jag upp ögonen för ett nytt sätt att tänka. Rosalinde fick mig att förstå att jag kan påverka det som händer i mitt liv med mitt eget beteende. Särskilt en sak gjorde väldigt starkt intryck på mig; det var när hon gav mig ett papper och en penna och bad mig blunda och rita det som övningen handlade om just då. Jag har aldrig varit särskilt bra på att rita men då gick det av bara farten! Det som jag ritade den dagen och övningen vi gjorde kommer jag att ha med mig länge.

 

Rosalindes varma och positiva personlighet gör att man känner sig väldigt välkommen. Hennes engagemang och energi smittar av sig även när man känner sig trött och hängig efter en lång dag på jobbet.

 

Tack för allt Rosalinde!"

 

Jennie i Göteborg

 

                                             ***

"Rosalinde Brongers är en mycket bra coach. Hon är har stor kompetens och använder coachingverktyg som gör att det händer något så att man snabbt går vidare i sin utveckling. Man känner sig väl omhändertagen och helt trygg under coachingsamtalen. Jag kan verkligen rekommendera Rosalinde och Mastermind coaching."

 

Maria Bohlin - utbildare

 

                                             ***

"Ett möte (samtal) med Rosalinde är alltid uppfriskande och inspirerande! Det känns som att hon sätter igång en spiral i mig som snurrar på ett väldigt positivt sätt. Jag kan gå till djupet i mig själv. Också får jag mer energi och blir mer kreativ."

 

Senait Gebremedhin - Egen företagare

 

                                             ***

"Under längre tid har jag jobbat på att få ett bättre självförtroende genom att läsa böcker och information på nätet. Problemet med den metoden är dock att det inte finns någon som stimulerar dig att göra det du har läst i praktiken. Man saknar ett slags samvete, med andra ord. Och då är det ofta väldigt lätt att säga att du ska göra en övning som är någorlunda konfronterande “någon annan gång”. I nio fall av tio gör du den inte alls då och på det sättet missar du ofta möjligheten att göra ett viktigt genombrott.

 

 

Jag måste erkänna, att jag har uppnått mer sedan jag har fått coachning av Rosalinde, än under alla år jag har läst självhjälpböcker. Hon har hjälpt mig att ta de viktiga första stegen på nya vägar som jag har velat ta under ett tag, men tvekade att sätta. När hon kände att en viss taktik inte fungerade eller att steget jag behövde ta var för stort, ändrade hon sin strategi så att jag nådde målet ändå. Det stimulerade mig att gå vidare och ta itu med andra problem också.

 

Det som jag under tiden har uppnått genom coachning är att jag har fått mer självförtroende och ser positivare på saker och ting som jag förr i tiden bara kunde se som negativa. Sedan bemöter jag folk på ett mindre fördömande sätt och, baserat på reaktionerna, kan jag se att de tycker att det är lättare att prata med mig också. Rosalinde hjälper mig att bli min egen bästa vän mer och mer i stället för min värsta fiende!"

 

Hester Stasse - Business Analyst

 

                                             ***

"Att få coaching av Rosalinde är något av det bästa jag någonsin gjort för mig själv!"

 

Emma - Egen företagare

 

                                             ***

"Jag tycker att Rosalinde har varit en mycket bra coach som låtit mig komma fram till egna saker och jag har fått hjälp på traven där det behövdes. Det är kul att hon är så glad och positiv själv för då känner man sig själv mycket gladare också!"

 

18-årig anonym från H.

 

                                             ***

"Jag brukar använda uttryck som "själv är bästa dräng", och "ensam är stark", men efter att jag prövat coaching har jag ändrat min inställning. Även fast jag mår bra och är bra så kan jag bli bättre, och Rosalinde har gett mig verktyg att ta mig dit! Man behöver inte må dåligt för att få hjälp att må bättre."

 

Daniel - IT-tekniker

 

                                             ***